- صفحه اصلی
- خدمات
- آزمایشگاه پخت نان
آزمایشگاه پخت نان
در قسمت R & D اقداماتی نظیر بررسی و آنالیز روزانه کیفیت گندم های دریافتی، کیفیت گندم بوجاری، کیفیت گندم سروالس، کیفیت آردهای تولید، کیفیت آردهای بسته بندی، فرموله کردن اصلاح کننده های آردهای مختلف تولیدی، بررسی کیفیت اصلاح کننده ها از طریق نتایج آزمایشگاه و نتیجه نهایی پخت نان صورت می گیرد.
همچنین میزان هر آیتم باتوجه به نتایج شیمیایی و رئولوژی آردها و نتایج پخت نان صورت گرفته در قسمت R & D تغییر می کند تا همواره با توجه به نوسان کیفیت گندم های دریافتی، آردهای تولیدی از کیفیت یکنواخت و خوبی برخوردار باشند.
همچنین ترکیب و تعیین آردهای تخصصی شرکت های نان، کیک و شیرینی و ... نیز به عهده قسمت R & D می باشد.