- صفحه اصلی
- محصولات
- آرد بربری
آرد بربری
آرد بربری جهت تولید نان بربری مورد استفاده قرار می گیرد این آرد از قسمت اعظم اندوسپرم (مغزدانه ) و مقداری پوسته گندم تولید می گردد. نان بربری به جهت اینکه نسبت به نان های سنتی دیگر حجم بیشتری دارد و از جهتی دیگر خمیر تهیه شده از این آرد نیاز به استراحت طولانی و تخمیر بیشتری دارد ( حدوداً 45 دقیقه الی2 ساعت) نیاز به آردی قوی با گلوتن و ایندکس گلوتن بالا دارد. در غیر این صورت نان حاصله خشک ، شکننده و انسجام لازم را نخواهد داشت .