- صفحه اصلی
- محصولات
- آرد سنگک
آرد سنگک
این آرد از تمامی اندوسپرم و مقدار زیادی سبوس تهیه می گردد . جزء آردهای تیره محسوب و جهت تهیه نان سنگک استفاده می گردد . درجه استخراج و درصد بالای سبوس این آرد موجب گردیده از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار باشد .
سبوس جدار خارجی گندم را تشکیل می دهد و آن قسمت از گندم است که دارای مقادیر زیادی از فیبر ، مواد معدنی و ویتامین هاست به طور میانگین ویتامین ، مواد معدنی و فیبر در نان سبوس دار ( سنگک ) دو برابر نان های روشن است . سبوس نان از یبوست پیشگیری می نماید . علاوه برا این سبوس از مواد غذایی مورد نیاز آن بخش از باکتری های روده است که علیه بیماری های میکروبی روده عمل می کند و سیستم ایمنی بدن را فعال می سازد . همچنین مواد فیبری موجود در نان سبوس دار کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از روده دفع می کند .