آرد تافتون و لواش
آرد تافتون و لواش
این آرد از تمامی اندوسپرم و قسمتی از سبوس گندم تهیه و با درجه استخراج 15 درصد سبوس گیری تولید می شود . وجود سبوس در این محصول ارزش تغذیه ای بیشتر نان حاصل از آن را موجب می گردد این آرد جهت تولید نان های سنتی تافتون و لواش مصرف می شود . انجام عمل تخمیر با خمیر ترش و یا مایه ...
|
آرد بربری
آرد بربری
آرد بربری جهت تولید نان بربری مورد استفاده قرار می گیرد این آرد از قسمت اعظم اندوسپرم (مغزدانه ) و مقداری پوسته گندم تولید می گردد. نان بربری به جهت اینکه نسبت به نان های سنتی دیگر حجم بیشتری دارد و از جهتی دیگر خمیر تهیه شده از این آرد نیاز به استراحت طولانی و تخمیر بیشتری دارد ( ...
|