آرد ماکارونی (نول زبر)
آرد ماکارونی (نول زبر)
ذرات آردی که از آندوسپرم گندم سخت و نیمه سخت تهیه می شود و دارای پروتئین بالایی می باشد و دانه بندی آن هم با آرد نول نرم کاملا متفاوت می باشد پروتئین و گلوتن بالایی دارد و می تواند به درخواست مشتری ذرات دانه آن تغییر کند.
از این آرد عمدتا برای تهیه انواع ماکارونی ، پاستاها ...
|
آرد ستاره فانتزی
آرد ستاره فانتزی
این محصول از ترکیب مغز دانه ی گندم، با سایر قسمتهای اندوسپرم (مغزدانه) - گندم ، به منظورتأمین خواص کشسانی، رنگ - جذب آب بهتر و قابلیت نگهداری گاز در تهیه نانهای صنعتی و حجیم تولید می گردد . جهت مصرف نان های حجیم و قالبی میزان پروتئین مطلوب بین 12 تا 13 درصد برآور ...
|
آرد سنگک
آرد سنگک
این آرد از تمامی اندوسپرم و مقدار زیادی سبوس تهیه می گردد . جزء آردهای تیره محسوب و جهت تهیه نان سنگک استفاده می گردد . درجه استخراج و درصد بالای سبوس این آرد موجب گردیده از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار باشد .
سبوس جدار خارجی گندم را تشکیل می دهد و آن قسمت از گندم است که دارای مقادیر زی ...
|
آرد بربری
آرد بربری
آرد بربری جهت تولید نان بربری مورد استفاده قرار می گیرد این آرد از قسمت اعظم اندوسپرم (مغزدانه ) و مقداری پوسته گندم تولید می گردد. نان بربری به جهت اینکه نسبت به نان های سنتی دیگر حجم بیشتری دارد و از جهتی دیگر خمیر تهیه شده از این آرد نیاز به استراحت طولانی و تخمیر بیشتری دارد ( ...
|
معرفی انواع آرد
در این مطلب به معرفی انواع آرد و کاربرد آن ها نیز می پردازیم:
آرد برنج
به برنجی که تازه برداشت شده و دارای پوسته است، شلتوک گفته میشود. برای جدا کردن دانههای برنج از پوسته روییشان، آنها را به کارخانههای شالیکوبی یا برنجکوبی میبرند. طی فرآیند شالیکوبی ...
|